Over / Contact

 

Maak kennis met Rachelle van Nes de kunstenaar achter de naam huisdierschilderij. Ze heeft haar liefde voor dieren en haar passie voor het schilderen samen laten komen in haar unieke dieren portretten. Wat begon met het natekenen van haar eigen huisdieren als kind is met de tijd ontwikkeld. Huisdierschilderij is ontstaan nadat zij de academie voor beeldende kunsten AKV St. Joost heeft afgerond. Zij heeft in de loop der tijd veel ervaring opgedaan in het portretteren van dieren in opdracht en heeft haar eigen stijl ontwikkeld.

 

Het portretteren van dieren is voor mij enorm belangrijk. Dieren hebben een prominente rol in het leven van vele mensen. Een dier vervult een zelfde relatie als van een partner of kind. Een grootse vriendschap eentje die niet onderschat moet worden. Mijn schilderijen komen voort vanuit de wens deze bijzondere relatie tussen mens en dier fysiek te kunnen maken in een gebaar. Het laten maken van een schilderij waarin de liefde voor het dier gevoeld word en hij of zij onherroepelijk word herkend in de blik en zijn eigenzinnigheid. Mijn eigen kunstenaarshandschrift intens, levendig en heeft een grove schilderstijl. Mijn stijl is modern, jong en speels.

 

Heeft u een vraag of wilt u ook een portret laten maken? Stuur een bericht via contact formulier en kom met mij in contact. Ik help u graag verder.

Maak een afspraak

Wil je een portret laten maken of heb je een vraag?


© Huisdier Schilderij 2018

            

            

© Huisdier Schilderij 2018