Werkwijze

 Ik bespreek graag in ons eerste contact uitgebreid mijn werkwijze en  de mogelijkheden. Ik ontvang  graag een selectie  foto’s via mail en een verhaal over uw dierenvriend zodat ik een  eerste indruk krijg. Daarna afhankelijk van uw wensen  kunnen we een afspraak maken voor een kennismaking met uw en uw dier.  Heeft u gekozen voor een portret vanaf uw eigen foto’s dan kunnen wij verder via mail of telefonisch alles doorspreken.  We oriënteren wat past bij uw wensen voor het portret en ik geef u zoveel mogelijk informatie en help u graag met uw vragen. Hierna  heeft u de mogelijkheid om te kiezen hoe u gebruik wilt maken van mijn diensten. Ik bied verschillende opties aan per categorie en deze kunt u nog verder personaliseren naar uw eigen wensen.  Denk aan formaat, dikte, kennismaking, fotoshoot, stijlvoorkeuren, kleur keuzes enz. Na de bevestiging kan ik  aan de slag! Het bijzondere proces van uw schilderij begint. Ik houd u tijdens het proces regelmatig op de hoogte over hoe de vorderingen gaan. Na de laatste streken te hebben voltooid stuur ik u graag via mail een hoogwaardige foto van het eindresultaat. Als u tevreden bent maken we een afspraak voor de overhandiging van het portret van uw geliefde kameraad.

Inclusief altijd

  • Premium kwaliteit doek, vervaardigd in Europa.

  • Kwalitatief uitstekende acrylverf.

  • Fijne communicatie en betrokkenheid.

  • Gemiddelde werktijd van 3 weken.

  • Eigentijdse unieke stijl.

  • Veel personalisatie mogelijkheden.

huisdier schilderij

Op basis van eigen foto’s

Aan de hand van eigen foto’s maak ik een mooi portet. v.a. formaat 50x70cm.

v.a. €650,-

Inclusief kennismaking

Ik kom graag  langs voor een kennismaking.  Ook neem ik graag fotos van uw dier in een fotosessie. Fomaat vanaf  50x70cm.

v.a. €850,-

+ €0,30 per kilometer reisvergoeding.

Inclusief fotoshoot

Ik kom graag langs voor een kennismaking. Ik werk samen met een proffecioneel fotograaf die speciaal voor het schilderij een uitgebreide fotoshoot houd. Fomaat vanaf  50x70cm.

Op bazis van offerte

Andere Mogelijkheden

Heeft u specifieke wensen? Wilt u meerdere dieren op een doek? Wilt u misschien samen met uw dier geschilderd worden? Wilt u een betalingsregeling? Er is veel mogelijk en ik ben erg nieuwsschierig naar uw verzoek.

© Huisdier Schilderij 2018

            

            

© Huisdier Schilderij 2018