Werkwijze

 Ik bespreek graag in ons eerste contact uitgebreid mijn werkwijze en  de mogelijkheden. Ik ontvang  graag een selectie  foto’s via mail en een verhaal over uw dierenvriend zodat ik een  eerste indruk krijg. Daarna afhankelijk van uw wensen  kunnen we een afspraak maken voor een kennismaking met uw en uw dier.  We oriënteren wat past bij uw wensen voor het portret en ik geef u zoveel mogelijk informatie en help u graag met uw vragen. Na de bevestiging kan ik  aan de slag! Het bijzondere proces van uw schilderij begint. Ik houd u tijdens het proces regelmatig op de hoogte over hoe de vorderingen gaan. Na de laatste streken te hebben voltooid stuur ik u graag via mail een hoogwaardige foto van het eindresultaat. Als u tevreden bent maken we een afspraak voor de overhandiging van het portret van uw geliefde kameraad.

Inclusief altijd

  • Premium kwaliteit doek, vervaardigd in Europa.

  • Kwalitatief uitstekende acrylverf.

  • Fijne communicatie en betrokkenheid.

  • Gemiddelde werktijd van 3 weken.

  • Eigentijdse unieke stijl.

  • Veel personalisatie mogelijkheden.

huisdier schilderij

Dierenportret in opdracht

Voor een portret van uw dierenvriend kan ik vanaf uw eigen favoriete foto’s een mooi schilderij maken. Maar ook zou ik jullie graag leren kennen. (indien wenselijk) Dit kan op verschillende manieren. U bent welkom bij mij thuis in Breda of ik kan ook bij u langskomen. Houd rekening met + € 0,50 per kilometer reisvergoeding. Tijdens de kennismaking kunnen we dieper ingaan op uw wensen en kan ik uw dier ook in het echt bewonderen. Ook schiet ik graag wat foto’s als extra beeldmateriaal. Ik werk indien u geen goede foto’s heeft ook samen met een professioneel fotograaf. Dit gaat op basis van offerte. Mocht u liever via email, Skype of telefonisch het portret verder willen bespreken kan dat natuurlijk ook. Ik werk standaard op 3D canvas deze hebben een dikke rand die extra zwaarte geven aan het werk dit gaat goed samen met mijn robuuste stijl.

formaten/tarieven

50 x 70cm 480 €
60 x 80cm 560 €
70 x 90cm 680 €
80 x 100cm 720 €
80 x 120cm 800 €
100 x 150cm 1000 €

Andere Mogelijkheden

Heeft u specifieke wensen? Wilt u meerdere dieren op een doek? Wilt u misschien samen met uw dier geschilderd worden? Wilt u een betalingsregeling? Er is veel mogelijk en ik ben erg nieuwsschierig naar uw verzoek.

            

© Huisdier Schilderij 2018