huisdier schilderij

Een schilderij laten maken van onze geliefde viervoeters is natuurlijk erg persoonlijk. Als je een portret cadeau wilt geven is dit een heel bijzonder en persoonlijk cadeau waar je zeker iemand mee zal ontroeren en blij zal maken. Ik heb voor het geven van een schilderij dat in opdracht word gemaakt een speciale cadeau voucher laten maken. Zo kan de persoon die het schilderij krijgt zelf betrokken worden in het proces en heb jij een bijzonder cadeau om te geven. De voucher is echt een bijzonder geheel geworden en geeft een mooie luxe artistieke sfeer. 

De cadeauvoucher zal zeker indruk maken en de ontvanger enthousiast maken om aan het proces te gaan beginnen. Er kan contact met mij op genomen worden om een plek in de agenda te reserveren voor het schilderij. Vanuit daar start het proces. Om meer te weten te komen over mijn werkwijze kan je op mijn website meer vinden bij stappenplan. 

De cadeau voucher is een bijzonder cadeau te geven. Er zijn toepasselijke gelegenheden om zoiets unieks cadeau te doen. Ik zelf gelijk aan denk is een huwelijkscadeau, een jubileum, Een huis gekocht, een verjaardag of een relatie geschenk. Maar ook voor een speciale viering zoals een diploma of een sport prestatie is dit een bijzonder persoonlijk cadeau. helemaal leuk als het met het dier zelf te maken heeft zoals een dressuur wedstrijd of een hondenshow. 

huisdier schilderij

Je kan de voucher naar eigen waarden invullen met het minimale bedrag van 100,- De voucher is voor een schilderij in opdracht. Graffiet tekeningen kunnen hier niet mee worden aangevraagd.

Om er een te bestellen stuur een bericht via het aanvraag formulier of neem contact met mij op. Veel plezier met geven!